Heeft Eddie Murphy de slechtste film ooit op zijn naam gezet?

De slechtste film aller tijden aanwijzen is onmogelijk, maar de nieuwe film van Eddie Murphy komt akelig dichtbij. Op recensiesite rottentomatoes.com behaalde A Thousand Words een historisch laag oordeel: nul procent.

Van de 39 recensies hebben er 39 een verwoestend oordeel op de populaire site. De film, die vrijdag in de VS uitkwam, wordt bestempeld als weinig origineel, banaal en al helemaal niet grappig. Ook op andere sites zijn critici unaniem: het betreft hier een prutfilm.

Het is niet de eerste titel die de score van nul procent krijgt toebedeeld op rottentomatoes. Titels als Born To Be a Star en Killing me Softly behaalden ook dit nulpunt. De film met raskomiek Murphy is volgens The Guardian echter wel de eerste die meer dan dertig negatieve recensies krijgt op de site, and counting. Een unicum dus voor Murphy, die zijn beste tijd nu toch echt lijkt te hebben gehad.