'De Pers heeft een beetje kwaliteit'

Amsterdam 13-03-2012 Dagblad De Pers houdt met ingang van 1 april 2012 op te bestaan Foto NRC H'Blad Maurice Boyer
Amsterdam 13-03-2012 Dagblad De Pers houdt met ingang van 1 april 2012 op te bestaan Foto NRC H'Blad Maurice Boyer

Tom Citroen (18) is student communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Thuis leest hij de Volkskrant. In de trein een gratis krant. „De Pers is de enige gratis krant die een beetje kwaliteit heeft. Een beetje hè. Ik lees hem niet vaak, want ik kom vanaf Schiphol. Daar is ‘ie meestal niet meer te krijgen. Metro en Spits liggen er altijd. Daar draait het vooral om show en entertainment. Nieuws lees ik online, op mijn telefoon. Na mijn studie wil ik iets gaan doen met PR. Of advertenties verkopen. Misschien wel voor een krant.”

interviews Lineke Nieber