Correcties en aanvullingen

Aandeelhoudersleningen

In het artikel Beurswaarde van kabelaar Ziggo wordt geschat op 3 miljard euro (9 maart, pagina 30) staat dat kabelbedrijf Ziggo een schuld heeft van 5,4 miljard euro. Een deel van deze schuld, ruim 2 miljard euro, bestaat uit zogeheten aandeelhoudersleningen. Deze leningen, verstrekt door eigenaren Cinven en Pincus Warburg, worden bij de beursgang omgezet in gewone aandelen. Na de beursgang resteert derhalve een schuld van 3,2 miljard euro.

Reimerswaal

In de illustratie bij het artikel Groei in de genade van onze Heer en redder (2 Petrus 3:18) (10 maart, pagina 14 en 15) is sprake van de gemeente Krabbendijke. Bedoeld is: het dorp Krabbendijke in de gemeente Reimerswaal, in de provincie Zeeland.

Sylvo Thijsen

In het artikel Grontmij zoekt rustig vaarwater (10 maart, Economie, pagina 9) staat dat bestuursvoorzitter Sylvo Thijsen van Grontmij bij zijn vertrek een vergoeding kreeg van vier keer zijn jaarsalaris. Dit is niet juist. Hij kreeg één jaarsalaris en vier maandsalarissen mee.