En dit gebeurde nog in het weekend

Twee sinds vrijdag vermiste (13 en 14 jaar) meisjes uit Amsterdam zijn nog steeds niet terecht. Ze verschenen vrijdagochtend niet op school en tot vanochtend was het onduidelijk waar de meisjes zijn. Vrijdagavond om 18:06 uur is het tweetal voor het laatst op het Centraal Station in Amsterdam gezien. Ze zijn in de stoptrein richting Amersfoort zijn gestapt, meldde de politie vandaag. Het is niet bekend waar zij zijn uitgestapt. De politie is dringend op zoek naar informatie over de verblijfplaats van het tweetal. (NRC)

Een 32-jarige vrouw uit Rotterdam is gistermiddag op straat in Rotterdam doodgeschoten. Een 35-jarige Rotterdammer is aangehouden. De schietpartij vond plaats in een woonwijk. Verschillende mensen waren getuige van het incident, meldde de politie. De oorzaak van het incident ligt mogelijk in de relationele sfeer. (Novum)