Kidsflits

Film: Vliegen naar de maan3D-animatiefilm waarin drie vliegjes stiekem aan boord gaan van een ruimteschip en meereizen naar de maan. Als er iets kapot gaat, weten vliegjes Nat, Scooter en IQ het schip te redden.

Zaterdag, Ned. 3, 15.30-16.45 uur

Efteling TV: TiTaToverfeest

TiTaTovenaar, Tika, Kwark en de Grobbebollen beleven gekke avonturen vol toverkunsten en spanning in het luchtkasteel. Voor de echte sprookjesliefhebbers: meteen daarna zijn meer avonturen te zien in Sprookjes en De Schatkamer.

Zondag, RTL 8, 08.00-08.15 uur De Taarten van Abel

Bakker Abel gaat weer op pad om taarten te bakken. Dit keer is hij op bezoek bij Loes.

Zondag, Ned. 3, 10.00-10.25 uur

Film: Mevrouw Beer

Jeugdfilm over Emily, die van het zonnige Amerika naar het koude Canada verhuist. In het begin vindt Emily haar nieuwe woonplaats maar niks. Tot ze een schattig beertje in het bos vindt, dat ze Masha noemt en stiekem mee naar huis neemt.

Zondag, Ned. 3, 15.30-17.00 uur