Video: men neme een handgranaat, een honkbal en een gloeilamp

Snij deze ingrediënten fijn tot dobbelstenen en monopoliehuisjes, voeg daaraan wat sap toe door een golfballetje uit te knijpen, en met wat kruiden uit enkele schaakstukken maak je een heerlijke verse guacamole.

De maker van deze doordachte stop-motion laat dit bizarre recept er opvallend plausibel uitzien. Het resultaat is een appetijtelijke dip die met pokerfiches goed naar binnen te werken is, zo blijkt.

http://www.youtube.com/watch?v=FQMO6vjmkyI&feature=player_embedded

De maker van het filmpje staat bekend om creatieve kookkunsten na zijn Western Spaghetti van een paar jaar terug. Hierin tovert hij kantoorartikelen om in een goed bord voedsel. De grootste troef van de wonderkok lijkt zijn vlijmscherpe mes dat werkelijk alles in de pan hakt.