Goal van het Weekend maakt het wachten meer dan goed

Hoe maak je het goed dat de Goal van het Weekend een dag later dan normaal op de deurmat ligt? Dat kan maar op één manier: door een treffer te presenteren die dat wachten waard is. Hier gaan we!

Om eerlijk te zijn, het blijft niet bij slechts één goal die de moeite van het wachten loont. Hier is Hulk (FC Porto) in de klassieker tegen Benfica. En ach, waarom niet gewoon van eigen helft proberen, toch Xumetra (Elche)? En anders deze van FC Barcelona’s Seydou Keita.

Waarom Adam Maher er niet bij zit? Omdat Naci Altes van Galatasaray het nog beter deed. En omdat de beelden van Maher van het web zijn gehaald door de Eredivisie. Van zulke praktijken hebben ze in Vietnam nog niet gehoord en dus bij dezen Gaston Merlo (Da Nang). En voor de liefhebber van de Braziliaanse kogel: Jorge Wagner (Kashiwa Reysol). Oh, en Robin van Persie - topscorer in de Premier League - was weer eens belangrijk voor Arsenal.

En de absolute show stopper van afgelopen weekeinde, het was heus het wachten waard, is van oud-Eredivisieheld Miroslav Stoch (Fenerbahce):

http://youtu.be/E6kCjnvC58Q