Kidsflits

Doctor Cheezy

Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren in hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. De serie bestaat uit acht delen: zaterdag wordt deel 1 t/m 4 uitgezonden, zondag 5 t/m 8.Zaterdag en zondag, Ned. 3, 11.45-13.00

Bassie en Adriaan en het geheim van de schatkaart

In deze klassieke aflevering vinden Bassie en Adriaan een schatkaart aan de achterzijde van een schilderij op de rommelmarkt. De kaart brengt Bassie en Adriaan naar Lanzarote, maar ook boeven Baron, B2 en Vlugge Japie azen op de schat.

Zaterdag, RTL 8, 08.59-09.24 uur

Asterix & Obelix: Missie Cleopatra

Verfilming van de Asterix-stripreeks uit 2002. Asterix en Obelix raken betrokken bij een weddenschap tussen Cleopatra en Julius Caesar. Cleopatra wil laten zien dat haar volk binnen drie maanden een nieuw paleis kan bouwen voor Caesar. Met hulp van Panomarix’ toverdrank schiet het op, maar een rivaliserende architect dreigt roet in het eten te gooien.

Zondag, RTL 7, 20.00-22.10 uur