Gesnapt

We wisten dat Joop Atsma, staatssecretaris van Milieu (CDA), slecht zicht heeft, maar niet zo erg dat hij zomaar Frau Antje gaat besmeuren. Milieudefensie ageerde met deze verkleedpartij tegen de (vervuilende) teerzandolie. Atsma zou de import moeten verbieden. De bewindsman kwam zelf ook even kijken, maar verbieden? Dat niet. Foto: Jim Hoogendorp.

NOVUM74:STAATSSECRETARIS JOOP ATSMA OP DE HAK GENOMEN:DEN HAAG;01MAR2012-Milieudefensie en Lush namen vandaag staatssecretaris Joop Atsma op de hak. Tot op heden weigert hij de import van uiterst schadelijke teerzandolie een halt toe te roepen. Op het Plein in Den Haag stond men met hun 'eigen' Atsma en een 'Shell-medewerker' om te laten zien hoe smerig deze olie is. Bovendien laten ze op duidelijke wijze zien hoe verwoestend de winning en productie zijn. Joop Atsma zelf kwam onverwachts ook nog een kijkje nemen..Novum/jh/str.jim hoogendorp Novum JIM HOOGENDORP