Kort nieuws

Sneller dan het licht

Hoe het zou zijn om op een lichtstraal te reizen? Dat vroeg Albert Einstein zich als kind al af. Einstein, sneller dan licht is een voorstelling over het leven van de genie. Met special effects, live muziek, zang en humor. t/m 14 mrt. hetfiliaal.nl

Piano zonder handen

Het lijkt wel tovenarij tijdens het concert in het Pianola Museum. Onzichtbare vingers laten de toetsen van de piano bewegen. Na het concert mag je zelf proberen om een pianola te laten spelen. 4 mrt,13 u. Pianola Museum, Amsterdam. pianola.nl

Pookje op kasteel Dussen

‘Als je moeder goudvissen al doodeng vindt, hoef je niet te hopen op een kat.’ Toch is dat waar Nora van droomt. Met haar toverkoffer trekt ze de wijde wereld in op zoek naar haar fantasiekat Pookje. 4 mrt, 13.30 u. Kasteel Dussen. vanillewijs.nl