Video: boemerangbal leidt tot ongelooflijk eigen doelpunt

Als je denkt dat het niet knulliger kan, bewijst deze Israëlische keeper het tegendeel. We zouden er bijna een rubriek aan kunnen wijden: ongekende eigen goals.

De wind die je in de camera hoort suizen en de wuivende palmbomen maken wel duidelijk dat het lastig voetballen is met zulke weersomstandigheden. Maar dan nog lijkt dit eigen doelpunt van de Israëlische keeper niet van deze wereld. We zien een voetbal, maar deze maakt de beweging van een boemerang.

Hoe geconcentreerd hij de bal ook zijn doelgebied uit schopt, onder het oog van de 21 verbouwereerde overige spelers krijgt de keeper deze weer loeihard om zijn oren. Niet alleen een vermakelijk doelpunt, maar ook voer voor meteorologen wat ons betreft.

http://www.youtube.com/watch?v=g2lQJiB4Bws

    • Annemarie Coevert