Ingenieursbureaus Royal Haskoning en DHV gaan fuseren

De grote Nederlandse ingenieursbureaus Royal Haskoning en DHV gaan fuseren. Dat zegt een woordvoerder van DHV vandaag.

De twee bureaus willen schaalvergroten. Het nieuwe bedrijf zou moeten verder gaan onder de naam Royal Haskoning DHV en zal geleid worden door topman Bertrand van Ee. Het hoofdkantoor van het nieuwe bureau komt in Amersfoort. Daar is nu al de hoofdvestiging van DHV. Royal Haskoning heeft zijn hoofdkantoor in Nijmegen.

Royal Haskoning heeft 57 kantoren in zeventien landen en heeft ongeveer vierduizend medewerkers. DHV heeft wereldwijd zeventig kantoren en 4500 medewerkers. De bureaus zijn vooral actief op het gebied van infra & mobiliteit, water & milieu, ruimte & vastgoed en industrie.

Later deze ochtend volgen meer details tijdens een ingelaste persconferentie.

    • Marije Willems