Laatste training van Oranje voor interland tegen Engeland was live te zien

Een beeld van de training van het Nederlands elftal in stadion Wembley die live op internet te volgen is vanavond. Foto Screenshot Youtube / Ons Oranje

Wie het Nederlands voetbalelftal op de voet wil volgen, leeft in heerlijke tijden. Want niet alleen is morgen de interland tegen Engeland uiteraard live op televisie te zien. Echte fans konden vanavond online ook al de laatste training van Oranje volgen.

Zij konden dus zelf oordelen of Wesley Sneijder lijdt onder zijn weinige speelminuten bij Inter de laatste weken. En zij zagen met eigen ogen hoe goed Robin van Persie zelfs op een training is. Niks geen compilatie of samenvatting, gewoon de hele training was online te bekijken: van 20.30 tot 21.45 uur in stadion Wembley waar morgen ook de wedstrijd is.

Het was de eerste keer dat een training van het Nederlands elftal live op internet te zien was.

De livestream van de avondtraining van Oranje:

    • Niels Posthumus