Goal van het Weekend mooier dan die van Messi, Van Persie en Ronaldo

Het weekeinde leverde een kwalitatief hoogstaande verzameling doelpunten op. Van Persie, Ronaldo, Messi… En toch komt de allermooiste uit de Engelse eerste divisie.

De aanvang vindt deze week plaats in Vietnam, waar anders? Rodrigo Mota scoorde voor Ninh Binh met een formidabele vrije trap. Grootmeester Lionel Messi legde ‘m ook heel prima in de kruising.

Dan Cristiano Ronaldo: 36 goals in 37 wedstrijden dit seizoen. Natuurlijk gaat zo’n hakballetje er dan ook in. En in de halve garen-wedstrijd tussen Arsenal en Spurs was de Britse pers weer lyrisch over deze beauty van Robin van Persie (toch ook al 29 goals in 35 wedstrijden). Oh ja, kent u trouwens Benni McCarthy nog?

We gaan nog heel even door want het was uiteindelijk het weekend van de volleys. Uit de Serie A: Giovanni Marchese (Catania). En het mag bekend zijn dat Feyenoord ooit zei “meneer Bastos, gaat u maar ergens anders voetballen”. Bij dezen.

Maar dé allermooiste komt van de voet van Millwall-speler Josh Wright. Nee, hij scoorde nog nooit voor de club uit de Engelse eerste divisie. Tot deze bombshell:

http://youtu.be/oAXo8uyDR0Q

    • Jules Seegers