Alles wat je van een film verwacht zit in ‘Movie: The Movie’

We blijven nog even in het filmthema met deze neptrailer van de ‘beste film ooit’, die gisteren zijn première beleefde bij de Amerikaanse talkshow van Jimmy Kimmel: Movie: The Movie. Zoals beloofd: alles dat je van een film verwacht zit er in.

Screenshot uit de neptrailer voor de film 'Movie: The Movie'. Beeld: Youtube.com

We blijven nog even in het filmthema met deze neptrailer van de ‘beste film ooit’, die gisteren zijn première beleefde bij de Amerikaanse talkshow van Jimmy Kimmel: Movie: The Movie. Zoals beloofd: alles dat je van een film verwacht zit er in.

Volgens Kimmel krijg je als filmganger meestal maar twee genres per film voorgeschoteld, en dat vindt hij lang niet genoeg. Daarom besloot hij zelf “de grootste, met meeste sterren gevulde film in de geschiedenis van Amerikaanse cinema” te maken.

Bekijk hier de neptrailer voor ‘a romantically comic political action drama, based on the novel Push by Sapphire’. Uiteraard speelt Kimmel zelf ook een gastrol (vanaf 7:30):

Voor zijn neptrailer heeft Kimmel grote namen weten te strikken: Ryan Phillippe, Jessica Alba, Taylor Lautner, Edward Norton, Colin Farrell, Antonio Banderas, Charlize Theron, Tom Hanks, Brian Cranston, Cameron Diaz, Samuel L. Jackson, Emily Blunt, John Goodman, Kate Beckinsale, Star Wars-ster Chewbacca, Danny DeVito, Don Cheadle, Jeff Goldblum, Gary Oldman (als centaur!), Meryl Streep (met snor!), Helen Mirren, Christoph Waltz, Matt Damon, George Clooney en Gabourey Sidibe als…zwarte Hitler? Steven Tyler van Aerosmith verzorgt de muzikale ondersteuning.

    • Judith Laanen