Video: dictator Aladeen bedreigt de Oscars - lift your sanctions!

“Goodmorning great satan of America” is de opening van de vurige online speech van Admiral General Aladeen, oftewel master in disguise Sacha Baron Cohen. En hij is boos, nee, woest op de Academy.

‘The Dictator’, de nieuwste creatie van de beruchte acteur is waarschijnlijk met angst voor wat voor controverse dan ook bekeken door de Academy. Die verbood Cohen om zondag zijn baard op te plakken en als Aladeen in Hollywood op de rode loper te verschijnen voor de jaarlijkse uitreiking van de Oscars. En dan heb je de nepdictator aan het dansen, zo blijkt.

http://www.youtube.com/watch?v=EBOxy4dv11k

Ondanks het verbod mag opgedirkt Hollywood alsnog haar borst natmaken. Als we de woorden van de opvolger van Borat mogen geloven zal hij de afterparty op geheel eigen wijze komen verstieren. “Death to the West. Death to America!” Zo klinkt de uitsmijter van Aladeen. Een geboren stoker onthoud je niet zomaar van het creëren van controverse.

http://www.youtube.com/watch?v=7L4BtWLN7YQ&feature=related