Napoli verslaat Chelsea met 3-1

Caption: Napoli's Argentine forward Ezequiel Ivan Lavezzi (L) celebrates vwith Napoli's Uruguayan forward after scoring during the Champions League round of 16 first leg football match, Napoli vs Chelsea at San Paolo stadium in Naples on February 21, 2012. AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI De Argentijn Ezequiel Ivan Lavezzi (L) viert zijn goal met Edinson Roberto Cavani (achter). Foto AFP / Alberto Pizzoli

Napoli heeft vanavond een belangrijke zege geboekt in de Champions League. In eigen huis werd Chelsea in de achste finale met 3-1 verslagen.

Ezequiel Lavezzi scoorde twee keer, Edinson Cavani was een keer trefzeker. Juan Mata had de score voor de Engelse bezoekers geopend na een fout achterin. De return in Londen staat op 14 maart op de kalender.

Eerder vanavond speelde Real Madrid met 1-1 gelijk bij CSKA Moskou in de achtste finale van de Champions League.

    • Hans Klis