Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Verkeer en infrastructuur

Yahoo ruilen tegen YouTube en Google? Monopoly web edition

De Kalverstraat is Yahoo en Coolsingel, Blaak en Hofplein zijn vervangen door LinkedIn, Facebook en Twitter. De Monopoly Web Lovers Edition is helemaal 2012.

Jammer dat ‘ie niet echt bestaat, maar u zou dit speelbord zo zelf kunnen maken. Zoals hier op deze foto’s is gebeurd. Achter dit toch wel erg coole idee zitten schijnbaar de mannen van Make Some Design in Istanbul.

Belastingbetalen gebeurt via PayPal en vrij parkeren is gratis wifi geworden. De strenge politieagent van ‘direct naar de gevangenis’ is opvallend genoeg vervangen door Steve Jobs. Afijn, kijkt u zelf.