Kidsflits

Tips voor kinderprogramma’s in het weekend. Genoemde leeftijden zijn een suggestie van de redactie.

Als kat en hond

Vanaf 9 jaar. Komische familiefilm. Katten en honden voeren al jaren een geheime oorlog om wie het beste met mensen is. De beagle pup Lou komt in de vuurlinie wanneer zijn baasje bijna een vaccin tegen hondenallergie uitvindt. De katten doen er alles aan om dit te saboteren. Film is Nederlands gesproken.

Zaterdag, Ned. 3, 15.30 - 16.50 uur

Heibel langs de lijn

Vanaf 9 jaar. Jeugdserie. In deze serie confronteren kinderen ouders met hun gedrag langs de sportvelden. Voor sommige ouders kan dat heel confronterend zijn.

Zaterdag, Ned. 3, 17.30 - 17.40 uur

Kraak!

Vanaf 9 jaar. Spannende jeugdfilm uit 2002. Om een operatie voor haar vader te kunnen betalen, besluit tienermeid Ida in te breken in de best beveiligde bank van Denemarken. Ze krijgt daarbij hulp van twee vrienden die beide smoorverliefd op haar zijn. De film is een Mission: Impossible voor kinderen.

Zondag, Ned. 3, 15.30 - 16.55 uur