Opinie

    • Ik

Polen

Ik werk veel met mensen uit Polen en dit gaat prima. Vandaag ging ik met enkele Polen een machine ophalen. Toen we bij het bedrijf waren aangekomen, kwam de eigenaar eraan. Hij zag het Poolse kenteken en liet op nare toon weten dat de Polen al het werk afnemen, dronken achter het stuur zitten en

Ik werk veel met mensen uit Polen en dit gaat prima. Vandaag ging ik met enkele Polen een machine ophalen. Toen we bij het bedrijf waren aangekomen, kwam de eigenaar eraan. Hij zag het Poolse kenteken en liet op nare toon weten dat de Polen al het werk afnemen, dronken achter het stuur zitten en de oorzaak zijn van alle ellende.

Ik suste het een beetje.

Na het inladen nam de eigenaar mij even apart en vroeg: „Ik heb lekkage aan het dak, kan je dit door hen laten repareren?”

Herman Groothuis

    • Ik