Video: Sophia Grace en Rosie doen verslag van de Grammy Awards

Sophia Grace (links) en Rosie ontmoeten zangeres Katy Perry (midden) op de rode loper van de Amerikaanse Grammy Awards op zaterdag 11 februari 2012. Foto: screenshot Youtube.com

Afgelopen zondagnacht vond in Amerika de uitreiking van de Grammy Awards plaats. Talkshowhost Ellen DeGeneres stuurde twee jeugdige verslaggeefsters op het spektakel af. Daar is nu beeld van: “OH MIJN GOD IK HEB FLO.RIDA’S BRIL OP!!!!”

Dit is verslaggeving van de bovenste plank. Niet alleen vinden ze alle artiesten die ze zien gaaf, ze krijgen ze ook zover om hun accessoires te overhandigen. Zoals bij rapper Flo.Rida (2:36). En voor alle toezichthouders op kinderarbeid: ja, er wordt uitstekend voor ze gezorgd (1:58):
http://youtu.be/i7UIvdo7rjI

De Britse kleuters Sophia Grace en Rosie komen uit Essex, Engeland en zijn een regelrechte hit in de talkshow van Ellen DeGeneres. In oktober vorig jaar maakten ze al indruk toen ze tijdens de reclametijd een dansje mochten doen:

Ze kunnen ook vet goed rappen. Hier doen ze een nummer van de Amerikaanse zangeres Keri Hilson:

Voor als je niet genoeg kunt krijgen van deze twee hysterische suikerpopjes kun je hier meer filmpjes bekijken.