Gepensioneerde bloggers en hipsters spreken tot u vanuit 2062

Het is vijftig jaar later dan nu en een stelletje hipsters en baristas worden geïnterviewd over de goeie ouwe tijd van de social media. Bloggers, social media-ninjas en dubsteppers sturen een boodschap vanuit de toekomst.

“When we were young, the internet was f*cking awesome. - You could get away with anything in those days. I built an app that did absolutely nothing.”

De video van Future Hipsters is een viral voor de Social Media Week die deze week plaatsvindt in twaalf wereldsteden. Duizenden mensen in onder meer New York, Tokyo, Londen, San Francisco en São Paulo proberen de rol van sociale en mobiele media in onze maatschappij beter te leren begrijpen. Dus.

Gelukkig neemt de #SMW12 zichzelf niet al te serieus en laten ze hier een groepje tachtigers terugblikken op hoe de social media en bijbehorende cultuur ‘vroeger’ waren. See the future before it happens: