Hij is er: de Sports Illustrated Swimsuit Issue 2012

En dit is de voorkant van de befaamde Sports Illustrated Swimsuit Edition van 2012. Model Kate Upton siert de gewilde voorkant. Foto Reuters

Elk jaar kijkt menig (Amerikaans) man uit naar de bikini-editie van het Amerikaanse sportblad Sports Illustrated. Gisteren onthulde talkshowhost David Letterman in zijn show de editie van 2012.

In zijn talkshow onthulde de Amerikaanse presentator David Letterman gisteravond de speciale uitgave van het blad. Hij werd daarbij bijgestaan door tien supermodellen, onder wie ook het model dat deze editie de voorkant mag opvullen: de 19-jarige Kate Upton uit Californië. Ze is 1.78m lang, werd geboren in het Amerikaanse Michigan maar groeide op in Melbourne, Florida. In 2011 werd ze al uitgeroepen door het blad als ‘Rookie of the Year’ (lees: ‘beste nieuwkomer’).

David Letterman en zijn modellenhulpjes onthullen de 2012 uitgave (vanaf 2:10):
http://youtu.be/O7NA5m1BYFQ

De top tien redenen waarom de uitgave van 2012 de beste ooit is:
http://youtu.be/lVRrqS2L9mI

De rest van de modellen kun je in dit filmpje zien. Persbureau AP omschrijft de speciale jaarlijkse uitgave van het blad als de “Super Bowl voor modellen”. Eerdere modellen die op de voorkant het blad stonden zijn Christie Brinkley en Elle Macpherson.

    • Judith Laanen