Blamage voor Inter

De ploeg van Sneijder verloor met 1-0 van hekkensluiter Novara.

Rotterdam. Internazionale heeft gisteren een zeer pijnlijke nederlaag geleden. De ploeg verloor thuis met 1-0 van hekkensluiter Novara. Daardoor neemt de druk op trainer Claudio Ranieri toe. Het was Novara’s eerste uitzege in de Serie A in 56 jaar. Andrea Caracciolo maakte het enige doelpunt. Wesley Sneijder speelde negentig minuten mee, maar kwam niet verder dan een schot op de lat. De middenvelder moest vorige week het duel met AS Roma (0-4) nog missen vanwege een bovenbeenblessure. Inter staat vijfde, maar kan vanavond worden ingehaald door AS Roma, dat 1 punt minder heeft. De achterstand op koploper AC Milan is 11 punten, en op nummer twee Juventus 9, en die ploeg heeft ook nog twee duels minder gespeeld. Novum