Kidsflits

Tips voor kinderprogramma’s in het weekend. Genoemde leeftijden zijn een suggestie van de redactie.

Kart Racer

Vanaf 9 jaar. Spannende jeugdfilm. In deze kindervariant van The Fast and the Furious wil de veertienjarige Watts maar één ding, kartcoureur worden. Hij wil koste wat het kost meedoen aan de naderende internationale race. Daarbij is hulp nodig van een voormalig kartkampioen, zijn vader. De film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Zaterdag, Ned. 3, 15.30 - 16.55 uur

De BZT-show

Vanaf 6 jaar. Deze week staat De BZT-show in het teken van de liefde. Presentatoren Pepijn Gunneweg en Jetske van den Elsen proberen liefdeswensen uit te laten komen.

Zaterdag, Ned. 3. 17.45 - 18.45 uur

Stig de holbewoner

Vanaf 9 jaar. Film naar het boek Stig of the Dump uit 1963 van John Hay. Op vakantie bij zijn grootouders gaat Barney in het bos op onderzoek uit. Daar ontmoet hij een prehistorische holbewoner. Er ontstaat een bijzondere vriendschap. De film is Nederlands gesproken.

Zondag, Ned. 3 15.30 - 17.05 uur