Derde beeldverhalenprijs

Maak een graphic novel van twee pagina’s en win de derde Benelux Beeldverhalen Prijs (BBP). De beste inzending(en) worden gepubliceerd in nrc.next. De long- en shortlist zijn tijdens de Stripdagen Haarlem te zien in 37PK.

De inzendingen worden beoordeeld door een vakjury, die bestaat uit: Hanco Kolk (stripromancier, bekend van onder meer Meccano), Gert Jan Pos (comic strips promotor), Jan Paul van der Wijk (chef vormgeving en fotografie NRC Handelsblad en nrc.next), Toon Horsten (striprecensent De Standaard, hoofdredacteur Stripgids) en Rienk Tychon ( BBP).

Zend je werk voor 20 april in. Er is geen voorkeur voor een techniek, stijl of genre, voor kleur of zwart-wit, voor tekstloos of tekstrijk, voor fantasieverhalen of autobiografische, voor realistisch of gestileerd werk.

Kijk voor meer info op beeldverhalenprijs.blogspot.com