Your $ 50 bn USD

Mijn beste vriend, hoping you a nice day. Ik schrijf u over een zakelijk voorstel dat zal worden van enorm voordeel voor ons beiden. Mijn goede vriendin Mrs. Mariam Sanni Abacha liet mij per e-mail weten dat Moises Saba Masri, een schatrijke miljardair en hij is een Jood uit Mexico, slachtoffer werd van een helikopter crash en rivierkrokodillen.

Maar dat is oud nieuws en het doet er nu niet toe. Veel interessanter is dat ik onlangs ontdekte in mijn headquarters in Palo Alto de uiterst vertrouwelijke informatie van onze meer dan 850.000.000 buitenlandse vrienden, ter waarde van de som van $ 50.000.000.000.002 USD (vijftig miljard miljoen dollar en zestien cents). Niemand van de 850.000.000 vrienden maak aansprakelijkheid op de claim. Met het oog op dit heb ik zeer snel gehandeld.

Persoonlijk ik zoek Uw toestemming om U te presenteren als vriend zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op de som van $ 50 billion USD kan worden op mijn rekening gestort. De keuze met U het contact te wekken was snel gelegd, gezien Uw status als een gerenommeerde persoon, maar vooral omdat U te dom bent voor woorden. Als dank indachtig besloot ik U een deel te schenken van totaliter 0 procent van het totale bedrag, uitbetaald met percentages 10 procent voor mij en 90 procent voor U.

Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking en vertrouwelijkheid. Ik smeek u voorzie mij het volgende te delen:

1. Volledige naam: ...

2. Exacte Contact Adres: ...

3. Relatie Status: ...

4. Activities en gedachten: ...

5. Al uw schaamte privéfoto’s: ...

Neem dan zo vriendelijk mogelijk antwoord via uw speciale vriendenaccount en hou me op te wachten. Uw URGENT status updates is dagelijks nodig.

Mark Zuckerberg, Facebook Inc.

PS: Uw privacy is zeer belangrijk voor ons. U blijft eigenaar van alle content en informatie die U met ons deelt.

PS 2: Houdt uw rekening dat deze zakelijke Transactie is 100 procent legaal.

    • Arjen van Veelen