Keurig familiepark is decor voor hip dancefestival

Nederland, Zeewolde, 5-2-2012. Foto Maarten Hartman.. Bungalup festival. Anti Fashion Party. Overgenomen van de website : ÒANTI ANTI ANTI we schreeuwen het al jaren! Anti Fashion Anti Fur Anti Party! Bas Kosters en WANNABE A STAR bedachten dit anti commerci‘le feest als tegenhanger van alles wat hip & hot zou moeten zijn. Geen badmode met zwembroekjes of sexy bikiniÕs, maar een echte serieuze anti mode show van de enige echte anti held Bas Kosters. Maak je borsten maar nat, want muzikaal liegt het er wederom niet om. Pretty boys Doppelgang draaien een lekker anti plaatje, Mnr. Broekjevol & Mevr. Bloesjevol draaien al anti door en dj anti alles WANNABE A STAR teams up met super hot aNTi89. Als je echt niet meer weet waar je het zoeken moet, dan is zondag middag in het veel te grote zwembad de plek om je watergolfjes uit te spoelen en overal tegen aan te duiken.Ó