Dit is Madonna’s halftime show tijdens de Super Bowl

http://youtu.be/u970KvNCtr8

Laat dat maar aan Madonna over. De vijftig inmiddels ruim gepasseerd en Lady Gaga hijgend in de nek, maar een indrukwekkend popconcert verzorgen kun je nog altijd prima aan haar overlaten.

In een schijnbaar Romeins thema bracht ze tijdens de rust van de Super Bowl een medley van enkele vroegere hits ten gehore. Vogue, Music, Express Yourself en Like a Prayer moesten uiteindelijk opbouwen naar het grote moment waarop haar nieuwe single Give Me All Your Luvin voor het eerst live werd opgevoerd.

Ondertussen werd ze nog even bijgestaan door de twee jokers van het moment, het duo LMFAO. Ook Cee Lo Green en M.I.A. kwamen langs en die laatste zorgde voor het geplande Super Bowl ‘schandaal’ door haar middelvinger op te steken. De regie was er te laat bij en zette de blur in nadat het kwaad al geschied was.

    • Jules Seegers