Pas maar op Lady Gaga, de ‘oude’ Madonna slaat deze maand terug

Het afgelopen jaar hoorden we meer van ‘de nieuwe Madonna’, Lady Gaga, maar dit jaar slaat ‘de oude’ Madonna keihard terug. Vandaag komt Madonna’s nieuwe videoclip uit en zondag treedt ze op bij de Super Bowl. En dan komt ze ook nog eens met een nieuw album en een film.

Madonna in haar nieuwe videoclip van single 'Give Me All Your Luvin'.

Het afgelopen jaar hoorden we meer van ‘de nieuwe Madonna’, Lady Gaga, maar dit jaar slaat ‘de oude’ Madonna keihard terug. Vandaag komt Madonna’s nieuwe videoclip uit en zondag treedt ze op bij de Super Bowl. En dan komt ze ook nog eens met een nieuw album en een film.

Gisteravond kregen de Amerikaanse kijkers van American Idol al een sneak preview van de videoclip van Madonna’s nieuwe single Gimme All Your Luvin. Later vandaag volgt de hele videoclip van het nummer, een samenwerking met Nicki Minaj en M.I.A..

http://www.youtube.com/watch?v=7gykqNgUOG4

De videoclip is overduidelijk geïnspireerd door haar optreden aankomende zondag tijdens de rust van de Super Bowl, de finale van het American football in Indianapolis. Lees: dames in Cheerleaders-pakjes en American football-spelers die haar omringen.

Het nummer, waar al in november een eerste versie van lekte, staat op Madonna’s nieuwe album MDNA dat op 26 maart verschijnt.

Gisteren gaf de 53-jarige Amerikaanse zangeres een persconferentie over haar Super Bowl-optreden. Ze vertelde onder meer dat ze zondag haar nieuwe single en drie oude nummers zal zingen:

Bekijk hier een teaser van haar show tijdens de rust van de Super Bowl:

In maart komt Madonna ook nog eens met een film, W.E.. Het is te hopen voor de Queen of Pop dat haar nieuwe album beter wordt beoordeeld dan (vooralsnog) deze film.

    • David Haakman