Opinie

    • Ik

Rollerbank

Ik herken de situatie direct uit de tijd dat ik zelf nog brommer reed. De rollerbank, waarmee je controleert of een brommer opgevoerd is, staat verdekt opgesteld. Agenten op motorfietsen plukken de pubers overal vandaan en leiden ze naar de rollerbank. Iets buiten de gevarenzone komt een duidelijk opgevoerde brommer me tegemoet. Omdat ik nog

Ik herken de situatie direct uit de tijd dat ik zelf nog brommer reed. De rollerbank, waarmee je controleert of een brommer opgevoerd is, staat verdekt opgesteld. Agenten op motorfietsen plukken de pubers overal vandaan en leiden ze naar de rollerbank.

Iets buiten de gevarenzone komt een duidelijk opgevoerde brommer me tegemoet. Omdat ik nog weet hoe vervelend zo’n bekeuring is, gebaar ik hem zachter te rijden en om te draaien.

Geïrriteerd schreeuwt hij dat ik me nergens mee moet bemoeien. Met zijn middelvinger nog in de lucht zie ik hem afslaan, richting rollerbank.

Aernout Langeveld

    • Ik