Espresso met Ananda Marchildon en Rosalinde Kikstra

Twee winnaressen van Holland’s Next Top Model hebben maar een fractie van de hoofdprijs van 75.000 euro gekregen. ‘Ik had niet de juiste heupmaat,’ zegt Ananda Marchildon.

Heupen

Twee winnaressen van Holland’s Next Top Model hebben maar een fractie van de hoofdprijs van 75.000 euro gekregen. ‘Ik had niet de juiste heupmaat,’ zegt Ananda Marchildon. ‘Mijn billen vonden ze te dik,’ zegt Rosalinde Kikstra. ‘Jij hebt ook dikke billen,’ zegt Ananda. ‘Dat is niet waar!’ roept Rosalinde. ‘Mijn advocaat vindt ze heel mooi. Hij zegt dat er helemaal niets mis is met mijn billen.’ Ananda neemt een slokje van haar espresso. ‘Mijn advocaat vindt mijn heupen mooier dan die van zijn vrouw,’ zegt ze. ‘Maar die heeft dan ook maat 130.’ Rosalinde verslikt zich in haar espresso. ‘Weerzinwekkend!’ roept ze. ‘Dit spul is niet te drinken zonder suiker.’

Elite Model Management zegden winnaressen Ananda Marchildon en Rosalinde Kikstra de wacht aan toen ze na een zwaar dieet- en fitnessprogramma nog altijd niet heupmaat 90 hadden. ‘Ik mocht alleen maar komkommers eten,’ zegt Ananda. ‘En ik alleen maar koolrabi,’ zegt Rosalinde. Hielden ze dat vol? ‘Ik heb stiekem ook koolrabi gegeten,’ bekent Ananda. ‘Nu we toch bezig zijn,’ zegt Rosalinde. ‘Ik heb me met een komkommer bevredigd.’ Ze neemt nog een slokje espresso. ‘Met een koolrabi gaat zo moeilijk.’

    • Ernest van der Kwast