En dit gebeurde nog in het weekend

Een medewerker van een tankstation heeft zaterdagavond in Maastricht twee overvallers verjaagd. Hoewel ze een vuurwapen op hem richtten, greep hij een ijzeren staaf en stormde op zijn belagers af. Die namen direct de benen en vluchtten op een scooter, meldt de politie. (Novum)

Een politiebus is in de nacht van zondag op maandag uitgebrand in Ede. De bus stond op een parkeerplaats. Twee auto’s die naast het politievoertuig stonden liepen door de hitte schade op, meldt de politie. De politiebus van een hondengeleider brandde volledig uit. Op het moment van de brand zat er geen politiehond in de bus. (Novum)

Een 47-jarige fietsster uit Lemelerveld is gewond geraakt toen ze in Raalte tegen een stuk tuinslang aanreed. De tuinslang was door onbekenden tussen twee bomen gespannen. De vrouw reed vrijdag rond 15.00 op het fietspad tegen de tuinslang aan en raakte verstrikt. De weg maakt op dit punt een bocht en loopt naar beneden. Ze liep blauwe plekken op. (Novum)