Dat werd tijd: parodie op uitsloverige Galaxy Tab-commercial

Samsung

Je kent ze wel: de commercials voor hippe gadgets als de tablet. Mensen die in mooie landschappen over hun scherm swipen of lachend spelletjes spelen voor de enorme ramen van hoge wolkenkrabbers. Het werd dus tijd om al die uitsloverij eens op de hak te nemen.

Nu wordt er regelmatig in de rondte geslagen in de tabletmarkt: Apple heeft met de iPad een groot gedeelte van de markt in handen, maar onder meer Samsung probeert daartussen te komen. De strijd wordt ook gespeeld via de rechtbank: Apple wil de Galaxy Tab, Samsungs tablet, verbieden omdat die inbreuk zou maken op iPad-patenten. Dat lukte in Duitsland, maar niet in Nederland.

En dan zijn er de commercials. Samsung zette laatst Apple (en zijn ‘fanboys’) voor schut met een gevatte spot voor hun nieuwe smartphone, maar die voor de Galaxy Tab is zo humorloos en cocky

http://www.youtube.com/watch?v=rWqw-AlZEV4

… dat een parodie gemakkelijk scoren is.

    • Peter Zantingh