Nederlandse profskater maakt film vol stunts op Hollandse hotspots

Sven Boekhorst, u kent hem misschien niet maar hij is toevallig wel heel erg goed op inline skates. Zo goed dat hij een film mocht maken ter ere van zijn eigen skate. De 31-jarige Brabander, reeds 13 jaar professional inliner, stunt op alle Hollandse trekpleisters.

Lekker muziekje erbij en gaan met die coole sprongen en trucjes. Zoiets moet hij gedacht hebben, die Sven. Wat een baas. Op zijn twintigste winnaar van de drie - naar eigen zeggen - meest prestigieuze inline wedstrijden ter wereld.

Deze wereldberoemde superster hield er in elk geval dikke sponsordeals aan over. En als je een eigen skate, de Cityhopper, mag lanceren, heb je het gewoon gemaakt. Klaar. Geniet u van de stunts en de lekker herkenbare decors. Veel kijkplezier!

CITYHOPPER: SVEN BOEKHORST from CITY HOPPER on Vimeo.

    • Jules Seegers