Espresso met Daniël Uneputty

Motorclub Hells Angels heeft laten weten dat Daniël Uneputty per 30 januari opstapt als baas. ‘Ik wil meer tijd besteden aan mijn gezin,’ zegt hij. En als hij een slokje van zijn espresso heeft genomen: ‘Ik neem eenzelfde beslissing als Wouter Bos en Camiel Eurlings.’ Ziet hij deze ex-politici als zijn nieuwe voorbeelden?

Foto: AP

Kinderwagen

Motorclub Hells Angels heeft laten weten dat Daniël Uneputty per 30 januari opstapt als baas. ‘Ik wil meer tijd besteden aan mijn gezin,’ zegt hij. En als hij een slokje van zijn espresso heeft genomen: ‘Ik neem eenzelfde beslissing als Wouter Bos en Camiel Eurlings.’ Ziet hij deze ex-politici als zijn nieuwe voorbeelden? ‘Niet echt,’ antwoordt Uneputty. ‘Ik ga in ieder geval niet net als Bos achter een kinderwagen lopen.’ Wat gaat hij dan wel met zijn kinderen doen? ‘Een rondje met ze rijden op de Harley.’ Is dat wel veilig? ‘De rechtbank in Amsterdam heeft bepaald dat vuurwapens niet in veilige handen zijn bij mij,’ zegt hij. ‘Maar ze hebben niks over mijn kinderen gezegd.’

Gisteren werd ook bekend dat realityster Britt Dekker het klooster ingaat. ‘Het moet niet gekker worden,’ zegt Daniël Uneputty. ‘Ik heb haar twee maanden geleden nog in de Playboy zien staan.’ Ze twitterde dat ze zich wil afsluiten van de wereld. ‘Ik geloof er helemaal niets van,’ zegt de president van de Amsterdamse Hells Angels. ‘Dat meisje heeft niets te zoeken in een klooster.’ Dekker liet weten dat ze geen non wordt. ‘Dat moet er nog bij komen met zulke lekkere tieten,’ zegt Uneputty. ‘Als Britt Dekker non wordt, dan word ik huisman.’

    • Ernest van der Kwast