Correcties en aanvullingen

Kodak naar de maan

De foto bij het artikel Kodak vond alles uit, leed aan koudwatervrees en groef zijn eigen graf (20 januari, pagina 4) van Neil Armstrong op de maan is niet gemaakt met een Kodakcamera, maar met een camera van Hasselblad. Hiervan waren er drie mee op de missie. Ze waren geladen met speciale, door Kodak ontwikkelde films. De Kodakcamera die wel naar de maan meeging, was een stereoscopische camera. Hiermee kon gesteente van nabij worden gefotografeerd.

Roel van Velzen

In het artikel Kijkwijzer voor wie bij de Voice wil inhaken (20 januari, pagina 36 en 37) is sprake van coach Jeroen van Velzen. Hij heet Roel van Velzen.

Uitkering van kunstenaars

In het artikel Uitkering starters geldt nog half jaar (20 januari, pagina 19) stond dat kunstenaars die op 31 januari vorig jaar een uitkering ontvingen op grond van de Wet werk en inkomen kunstenaars (WWIK), in de eerste zes maanden van dit jaar nog aanspraak kunnen maken op de uitkering. Dit moet zijn: kunstenaars die op 31 december vorig jaar deze uitkering ontvingen.

Galicië lag aan de oostflank

In het artikel U weet niet hoe donker het in mij is (20 januari, Boeken, pagina 12) staat dat Galicië aan de uiterste westflank lag van de Habsburgse monarchie. Dit moet zijn: aan de uiterste oostflank.

Costello en Holt

Onder de foto bij het artikel Meesterwerk van Welles (21 januari, pagina 29) staan de namen vermeld van acteurs Anne Baxter en Joseph Cotten. Het zijn Dolores Costello en Tim Holt.

Duizenden beenderen

In het artikel Ach ja, nog een dinosaurusbotje (Wetenschap, 21 januari, pagina 13) staat dat er in Zhucheng resten van duizenden dinosauriërs zijn gevonden. Bedoeld is: duizenden beenderen. Er staat ook dat Dave Hone in Zhucheng heeft gewerkt. Dit moet zijn: in Peking. Ten slotte staat er dat de stad die het dichtst bij Zhucheng ligt, 300 kilometer verderop is. Dit moet zijn: 80 kilometer.