Maak kennis met Tommy Edison, de blinde filmrecensent

“Op zoek naar een film met maar weinig karakterontwikkelingen en weinig tot geen verhaal? Dan heb ik een film voor jou!” Waarschijnlijk een logische introductie van de nieuwe blockbuster Underworld: Awakening door filmrecensenten. Maar kennelijk ook die van een blinde criticus.

“Op zoek naar een film met maar weinig karakterontwikkelingen en weinig tot geen verhaal? Dan heb ik een film voor jou!” Waarschijnlijk een logische introductie van de nieuwe blockbuster Underworld: Awakening door filmrecensenten. Maar kennelijk ook die van een blinde criticus.

Maak kennis met Tommy Edison, die op zijn YouTube-account Blindfimcritic videoverslagen maakt van de nieuwste films. Alleen is hij blind en kan hij de films alleen beoordelen op geluid, tekst en de reacties van het publiek. En zonder al het visuele spektakel van de films van tegenwoordig ziet hij misschien wel meer dan andere bezoekers. Bekijk Edisons dramatische recensie van Underworld:

De Amerikaanse verfilming van het eerste boek van de Millenium-reeks, The Girl with the Dragon Tattoo, komt er beter van af bij Edison. Die krijgt drie ‘ogen open’ uit vier.