In beeld

De gebaren van de Republikeinse kandidaten

De internationale persbureaus stuurden afgelopen nacht tientallen bijna identieke foto's door van de Republikeinse voorverkiezingen in South Carolina. Iedere beweging van iedere kandidaat werd vanuit meerdere hoeken vastgelegd, waardoor veel foto's op elkaar lijken. Maar ook de foto's van de verschillende kandidaten, Newt Gingrich, Mitt Romney, Rick Santorum en Ron Paul hebben veel overeenkomsten. Het zijn bijna identieke momenten, in soortgelijke zaaltjes die precies hetzelfde zijn ingericht: podium met de kandidaat, soortgelijke posters met de naam van de kandidaat en lachend publiek. En of ze nu hebben gewonnen of verloren, alle kandidaten lachen, proberen zich presidentieel te gedragen en maken precies dezelfde soort gebaren.
Reuters / Eric Thayer
Reuters / Chris Keane
Reuters / Jim Young
AP / Pablo Martinez Mosivais
AFP / Mark Wilson
AFP / Mladen Antonov
Reuters / Chris Keane
AFP / John W. Adkisson
Reuters / Eric Thayer
AFP / Getty Images
Reuters / Benjamin Myers
Reuters / Randall Hill
AP / Rainier Ehrhardt