Kidsflits

Tips voor kinderprogramma’s in het weekend. Genoemde leeftijden zijn een suggestie van de redactie.

Lucky Luke: Op naar het westen

Vanaf 6 jaar. Animatiefilm over de cowboy die sneller schiet dan zijn schaduw. Lucky Luke begeleidt de Daltons naar de rechtbank in New York. De beruchte broers ontsnappen. Luke gaat in de achtervolging.

Zaterdag, Ned. 3, 15.30 - 16.45 uur

Kung Fu Panda

Vanaf 6 jaar. Animatiefilm uit de keuken van Dreamworks, bekend van Shrek en Madagascar. IDe veilige vallei wordt beschermd door vijf ervaren vechters. Als zij ontvoerd worden moet een wat dikkige en onhandige panda de boel redden.

Zaterdag, SBS 6, 20.00 - 21.40 uur

Mijn naam is Elisabeth

Vanaf 9 jaar. Jeugddrama. De tienjarige Betty heeft een moeilijke tijd. Haar ouders scheiden en haar jongere zus moet het huis uit. Op een dag struint er een schichtige jongen door haar tuin. Ze besluit de jongen te verzorgen. Er ontstaat een bijzondere vriendschap.

Zondag, Ned. 3, 15.30 - 17.00 uur