Nieuwe pagina's over duurzaamheid in NRC

Elke vrijdag kleurt NRC Handelsblad een beetje groen. In het economiekatern staat vanaf vandaag de nieuwe rubriek ‘Groen op Vrijdag’. Naast de verhalen over duurzaamheid die al regelmatig in de krant verschijnen, brengen we uiteraard nieuws over verduurzaming van de economie op deze nieuwe pagina’s.

NRC Handelsblad publiceert vanaf vandaag bovendien een column over duurzaamheid, afwisselend geschreven door Max Christern en Jacco Kroon. Christern is zelfstandig ondernemer. Hij werkte eerder bij NRC Handelsblad en het tijdschrift Ode. Jacco Kroon werkte als redacteur bij Het Financieele Dagblad en heeft een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid.

De eerste column van Max Christern gaat over recent onderzoek waaruit blijkt dat de meeste dagbladen in Nederland slecht scoren, bijvoorbeeld als het gaat over de uitstoot van kooldioxide.

hoofdredactie

NRC krijgt – terecht – nul punten voor duurzaamheid: pagina 28-29