Video: gefrustreerde tennisser Baghdatis sloopt vier van z’n rackets

Een echte sporter kan slecht tegen z’n verlies. Maar de Cypriotische tennisser Marcos Baghdatis liet zich vandaag tijdens zijn tweederondepartij op de Australian Open wel heel erg gaan. Hij sloeg vier van z’n rackets achter elkaar kapot op de baan.

Een echte sporter kan slecht tegen z’n verlies. Maar de Cypriotische tennisser Marcos Baghdatis liet zich vandaag tijdens zijn tweederondepartij op de Australian Open wel heel erg gaan. Hij sloeg vier van z’n rackets achter elkaar kapot op de baan.

Baghdatis verloor in vier sets van de Zwitser Stanislas Wawrinka: 7-6, 6-4, 5-7 en 6-1. Al tijdens de wedstrijd kon hij zijn emoties niet in bedwang houden. Met het volgende tafereel als resultaat:

http://www.youtube.com/watch?v=LHCQcTEptYA