Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
In beeld

Cultuur

India bereidt zich voor op feestdag

Over ruim een week, op donderdag 26 januari, viert India dat het 63 jaar geleden onafhankelijk werd van Groot-Brittannië. Op de 'Dag van de Republiek' vindt er in hoofdstad New Delhi een grote militaire parade plaats. Al een paar dagen oefenen leden van het Indiase leger en de grenspolitie voor deze parade, die gevoelens van trots bij de ruim 1,1 miljard inwoners van het land moet opwekken. De repetities leveren mooie plaatjes op.
AFP / Roberto Schmidt
AFP / Roberto Schmidt
AFP / Roberto Schmidt
AP / Manish Swarup
AP / Manish Swarup
AP / Manish Swarup
AP / Manish Swarup
AP / Manish Swarup
AFP / Manan Vatsyayana
AP / Manish Swarup
AFP / Roberto Schmidt
AFP
AP / Manish Swarup