Uitgesproken

NOVUM107:THE NAKED ISSUE FOR BLUE RIBBON:AMSTERDAM;13DEC2011-Lancering dinsdag in Amsterdam van de meest sexy Viva van het jaar: The Naked Issue for Blue Ribbon. Per los verkocht nummer gaat een deel naar de Stichting Blue Ribbon. Zeven bekende mannen hebben het aangedurfd om naakt te poseren. De exclusieve fotoserie werd geschoten door Carli Hermes. Door middel van een smaakvolle, maar o zo naakte serie willen de mannen zich inzetten voor de bekendheid van de doelen van Blue Ribbon.De Stichting Blue Ribbon vraagt aandacht voor prostaatkanker..Op de foto een van de deelnemende mannen Charly Luske (zanger, deelnemer The Voice) Novum/pvdm/str.Piet van der Meer Novum PIET VAN DER MEER

„Maanden had ik de favorietenrol, maar ik wilde dat helemaal niet. Ik was liever de underdog geweest. Nu heeft het nog een bittere nasmaak.”

‘Gedoodverfde winnaar’ Charly Luske in Metro over zijn uitschakeling vrijdag in de halve finale van The Voice of Holland. De jury was voor hem, maar het publiek koos Chris Hordijk.