Goal van het Weekend: ‘un but extraordinaire!’

De eerste kandidaat voor de titel Doelpunt van het Jaar heeft zich dit weekend, wat ons betreft, aangediend.

Je zult maar voor het Egyptische Smouha spelen en dan een prachtgoal maken. Wie ziet dat nou? Gelukkig voor Samuel Affum is er Goal van het Weekend. En daarmee mag Antoine Griezmann (Real Sociedad) zich ook wel gelukkig prijzen. Hij kwam, zij het onbedoeld, uiteindelijk tot een mooi wippertje.

Nadat Ruud van Nistelrooy drie minuten voor tijd een punt gered dacht te hebben voor Málaga, kwam Oscar Trejo (Sporting Gijón) in blessuretijd nog even voorbij. En voor de liefhebbers van één-keer-raken: Mirko Vučinić van Juventus.

Idir Ouali is de eerste speler die zich in 2012 kandidaat stelt voor doelpunt van het jaar. Namens Le Mans staat de Fransman alvast genoteerd:

    • Jules Seegers