Kidsflits

Tips voor kinderprogramma’s in het weekend. Genoemde leeftijden zijn een suggestie van de redactie.

Amundsen der Pinguin/Amundsen de pinguïn

Vanaf 9 jaar. Na March of the Penguins en Happy Feet zal ook deze tv-film uit 2003 met vreugde in de huiskamer worden ontvangen. Anne krijgt van haar oom een pinguïn cadeau. Het dier heeft een geheim: hij kent de locatie van een verborgen schat.

Zaterdag, Ned. 3, 15.35 - 17.00 uur

Tarzan

Vanaf 8 jaar. Animatiefilm met Tarzan door Chris Buck en Kevin Lima. Met de stemmen van Glenn Close, Lance Henriksen en Minnie Driver.

Zaterdag, SBS 6, 20.00-21.40 uur

Sunshine Barry en de Disco Wormen

Vanaf 5 jaar. Animatiefilm. Regenworm Barry besluit alles anders te doen en een eigen discoband op te richten. Nederlands gesproken met vernederlandste discoklassiekers zoals: „Speel dus de boogie en blijf het spelen tot ik niet meer hoef.”

Zondag, Ned. 3 15.35-16.45 uur