Lezen &cetera Live: Zie de schrijvers spreken

Nederland, nabij Utrecht, 09-08-2006 Stephan Enter debuteerde in 1999 met de verhalenbundel Winterhanden die lovend werd ontvangen en genomineerd werd voor de Libris Literatuurprijs 2000. In april 2004 verscheen zijn eerste roman, Lichtjaren, die eveneens een Librisnominatie in de wacht sleepte. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS Roger Cremers - 2006

Elke laatste zondag van de maand spreekt Pieter Steinz in boekhandel SelexyzDonner (Lijnbaan 150, Rotterdam) met schrijvers over hun nieuwste boek en hun oeuvre. Op zondag 29 januari om 14.30 uur zijn drie veelgeprezen fictie-auteurs te gast in Lezen &cetera Live: Jan van Mersbergen (Naar de overkant van de nacht), Wanda Reisel (Nacht over Westwoud), en Stephan Enter (Grip). Voor abonnees van NRC Handelsblad is de toegang gratis tegen inlevering van deze advertentie. Niet-abonnees betalen € 5,-

Reserveren verplicht: nederlands.donner@selexyz.nl (of tel. 010-217 52 41) of via www.selexyz.nl/evenementen

Arjen Fortuin is met vakantie