Hoe gaat het een jaar later met zwerver Ted Williams, de Gouden Stem?

Zwerver Ted Williams oftewel 'The Golden Voice' tijdens z'n werk voor een MSNBC reclame in januari 2011. Foto AP / Peter Kramer

Na jaren van alcohol, drugs “and a few other things” kreeg zwerver Ted Williams de kans zijn leven te beteren. Hij werd bekend toen een filmpje waarin hij zijn gouden stem liet horen viral ging. Maar hoe gaat het nu met Williams, een jaar na zijn ontdekking?

Het gaat goed met hem. Williams heeft een baan, een huis en een vriendin. Na twee keer teruggevallen te zijn in oude gewoonten, lijkt hij nu echt op het goede drugsvrije spoor te zijn. Hij hoeft niet meer langs de snelweg in Columbus, in de Amerikaanse staat Ohio, te bedelen om te overleven. En daarvoor is Williams zijn ontdekkers en iedereen die hem het afgelopen jaar heeft geholpen, eeuwig dankbaar.

    • Hans Klis