Opinie

    • Ik

Geen excuus

Op 1 januari 2012 besloot ik echt écht écht gezonder te gaan leven. Nu mijn dochtertjes naar school gaan, heb ik geen excuus meer: ik moet gaan sporten. Samen met een vriendin besloot ik om me in te schrijven voor een streetdance-cursus. Ik ben jong moeder geworden, dus dat kan nog prima! Gisteravond was het

Op 1 januari 2012 besloot ik echt écht écht gezonder te gaan leven. Nu mijn dochtertjes naar school gaan, heb ik geen excuus meer: ik moet gaan sporten. Samen met een vriendin besloot ik om me in te schrijven voor een streetdance-cursus. Ik ben jong moeder geworden, dus dat kan nog prima!

Gisteravond was het zover. Ik hees mijzelf in mijn gloednieuwe sportoutfit: een stoere wijde broek en een strak roze hemdje. Staart in, bidon mee. Ik was er helemaal klaar voor! Ik rende nog snel naar de slaapkamer van mijn dochtertje (6) om haar een nachtzoen te geven. „Wauw! Mooie pyjama mama!” zei ze.

Sabina Schel

    • Ik