CES 2012: Tiësto geeft live-concert via Twitter

Dat zijn de leuke ontmoetingen op de CES: sta je in de Apple Store te wachten tot je laptop gerepareerd is, loop je Basil Bouraropoulos tegen het lijf. Hij is de jonge oprichter van het Canadese bedrijf Pentegroup dat de app en website voor DJ Tiësto ontwierp – ook wel bekend als Tijs Verwest. Naast Tiësto heeft Pentegroup

DJ Tiësto geeft op de CES het eerste liveconcert via Twitter

Dat zijn de leuke ontmoetingen op de CES: sta je in de Apple Store te wachten tot je laptop gerepareerd is, loop je Basil Bouraropoulos tegen het lijf. Hij is de jonge oprichter van het Canadese bedrijf Pentegroup dat de app en website voor DJ Tiësto ontwierp - ook wel bekend als Tijs Verwest. Naast Tiësto heeft Pentegroup ook apps en sites voor Bob Marley en Barry White ontwikkeld. Het zijn in feite maandabonnementen op extra muziek en video’s van deze artiesten. Er is genoeg onuitgebracht materiaal, ook al zijn de artiesten overleden.  Maar DJ Tiësto - ook in Las Vegas een wereldster -  is nog springlevend en geeft hier bovendien woensdagavond om 10 uur  lokale tijd het eerste live-concert via Twitter. Zie ook Tiësto’s Twitter-account.

 

    • Marc Hijink